Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aranyhalas tavacska


Hozzávalók:

1 konzerv felezett sárgabarack vagy őszibarack (lecsöpögtetve 240 g)
1 narancs leve
250 g Dr. Oetker Vitalis Könnyedén Finom – mézes - gyümölcsös müzli
250 g vaníliaízű joghurt
200 ml tej



Elkészítés:

A felezett barackokat lecsöpögtetjük, majd halacskaformára vágjuk (szabásminta a kép alatt), a maradékot felaprítjuk. A narancslé felét, a joghurtot, a tejet, a felaprított barackot, és 200 g szétmorzsolt müzlit egy tálban jól összekeverünk, majd 4 tányérra egyenlően szétosztjuk. A maradék müzlit rászórjuk, díszítjük a barack – halacskákkal, és a maradék narancslével leöntjük.


Jelmagyarázat

Nehézségi fok:

Könnyen elkészíthető
Kis gyakorlat szükséges
Tapasztalatot kíván