Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiramisu stájer módra

Hozzávalók:

250 ml habtejszín
1 tasak Dr. Oetker Habfixáló
500 g pépesre reszelt alma
Kb. 45 db babapiskóta

Ezenkívül:

Kevés fahéj

Elkészítés:

A tejszínhabot a habfixálóval a tasakon lévő használati utasítás szerint kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a pépesre reszelt almát. Egy üveg tál (kb. 20 x 25 cm) aljára babapiskótákat fektetünk, bevonjuk ujjnyi vastagon krémmel, majd egy sor babapiskótát fektetünk rá. Majd még egyszer megismételjük a folyamatot. Végül a megmaradt krémet a babapiskóta tetején egyenletesen elsimítjuk. Éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálaláskor a krém tetejét fahéjjal enyhén meghintjük.